Eperweg 2-4 in Nunspeet

Prijs op aanvraag
Verkocht
5 foto's
Omschrijving
Deze winkelbelegging bestaande uit twee nieuw gerealiseerde commerciële ruimten is binnen ons netwerk aan een belegger verkocht. De winkelruimten zijn respectievelijk ca. 76 m2 en ca. 103 m2 groot en zijn gelegen in het nieuw gerealiseerde nieuwbouwcomplex "Sterrehof" bestaande uit 17 luxe koopappartementen en deze twee commerciële ruimten.

Ligging:
De commerciële ruimten zijn gelegen op een A-locatie, aan de rand van het Nunspeetse dorpscentrum. Een levendig centrum met zeer goede winkelvoorzieningen waaronder de bekende landelijke winkelketens. Nunspeet ligt centraal in Nederland, tussen Zwolle en Harderwijk, en is goed bereikbaar middels de A28. Bovendien heeft Nunspeet een eigen NS station.

Oppervlakten:
Oppervlakte Eperweg 2: 75,67 m2
Oppervlakte Eperweg 4: 103,17 m2

Technisch:
De twee commerciële ruimten zijn casco geleverd.

Bestemming:
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan Nunspeet Centrum. Detailhandel, lichte horeca, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen vallen binnen het bestemmingsplan.

Koopsom:
Op aanvraag.

Disclaimer:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
Prijs op aanvraag  
Aanvaarding
Direct  
Status
Verkocht  
Bouw
Type object
Belegging  
Bouwjaar
2024  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Onderhoud
Onderhoud binnen
Uitstekend  
Onderhoud buiten
Uitstekend  
1 / 5 foto's