Kok & Heijkamp BEdrijfshuisvesting

Bedrijfsmakelaar voor uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand en wilt u uw bedrijfspand verkopen of verhuren? Wij ondersteunen u ‘van A tot Z’ om het hele proces succesvol te laten verlopen.

Van de waardebepaling, fotografie door onze eigen fotograaf en publicatie op het internet tot en met de perfecte afronding van de overdracht. Neem contact op met Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvestin. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.


Vertrouw op de bedrijfsmakelaar

U wilt uw vastgoed verkopen of verhuren, natuurlijk voor een goede prijs. Het proces - van het bepalen van de waarde en het maken van een goede presentatie tot en met de juridische en financiële afwikkeling - is nog best een klus. Als bedrijfsmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen wij u graag bij een succesvol verloop van uw vastgoed.

Kennis maken met uw bedrijfsmakelaar

Het bepalen van de marktwaarde van uw vastgoed hangt af van diverse factoren. Als bedrijfsmakelaar zijn wij altijd goed op de hoogte van de actuele prijzen in uw regio. Met een waardebepaling door Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting weet u wat de marktwaarde van uw vastgoed is en kunt u dus ook een realistische prijs bepalen. Als u kiest voor Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, beginnen we met een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend. Onze makelaar legt uit hoe wij werken aan de hand van een stappenplan.

Samen met uw bedrijfsmakelaar aan de slag


Een goede presentatie is het halve werk. De bedrijfsmakelaar geeft u tips over hoe u uw bedrijfspand optimaal kunt presenteren. Wij hebben onze eigen fotograaf in dienst, die ervaring heeft met het optimaal in beeld brengen van vastgoed. Zo aantrekkelijk mogelijk, maar ook realistisch, want u wilt liever geen bezoeken van kijkers met verkeerde verwachtingen. Naast foto's is onze fotograaf ook gespecialiseerd in het verzorgen van plattegronden en 360 graden foto's. Verder maken wij ook een professionele video, vaak zelfs vanuit de lucht met behulp van een drone.

De bedrijfsmakelaar denkt mee over de beste manier van presenteren


Bij ons is geen enkel project hetzelfde. Samen met u bespreken wij uw wensen, bekijken wij uw vastgoed en overleggen wij over de manier van presenteren. Aan de hand van uw wensen geven wij u een gedegen advies, van een volledige publicatie op het internet tot het benaderen van zoekers in ons zoekbestand. Neem voor meer informatie contact op met onze gespecialiseerde makelaar.

Welke kosten mag een makelaar
in rekening brengen?


Bij een geslaagde afloop brengt de makelaar courtagekosten in rekening. Deze kosten kunnen verschillen per situatie en per makelaar. Over de vergoeding wordt altijd vooraf overeenstemming bereikt met de klant. Naast de courtagekosten kan de makelaar ook overige gemaakte kosten in rekening brengen. Denk bijvoorbeeld aan presentatiekosten. Er gelden geen afgesproken vaste tarieven voor makelaars. Het is dus altijd goed om van tevoren de afspraken helder op papier te zetten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze courtage


Wilt u weten welke kosten Kok & Heijkamp Makelaars in rekening brengt bij uw vastgoed? Wij komen graag langs voor een waardebepaling van uw bedrijfspand. Tijdens dit gesprek zullen we ook onze courtagekosten met u
bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten?. Stel hier eenvoudig uw vraag.