Kok & Heijkamp BEdrijfshuisvesting

Bedrijfsmakelaar Harderwijk

Heeft u een bedrijfspand in Harderwijk en wilt u uw pand verkopen of verhuren? Als ervaren bedrijfsmakelaar ondersteunen wij u van a tot z, zodat het hele proces succesvol verloopt.

Van de waardebepaling, fotografie door onze eigen fotograaf en publicatie op het internet tot en met de perfecte afronding van de overdracht. Neem contact op met Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, uw bedrijfsmakelaar. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.


Vertrouw op een bedrijfsmakelaar

U wilt natuurlijk uw vastgoed in Harderwijk verkopen of verhuren voor een aantrekkelijke prijs. Het gehele proces, van het bepalen van de waarde en het maken van een goede presentatie tot en met de juridische en financiële afwikkeling, is een tijdrovende klus. Als bedrijfsmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen wij u graag bij een succesvol verloop van uw vastgoed.

Maak kennis met uw bedrijfsmakelaar

Het bepalen van de waarde van uw vastgoed hangt af van verschillende factoren. Als ervaren bedrijfsmakelaar zijn wij goed op de hoogte van de actuele prijzen in Harderwijk. Met een waardebepaling weet u precies wat de marktwaarde van uw vastgoed is en kunt u dus ook een realistische prijs bepalen. Als u kiest voor Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, beginnen we met een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend. Onze bedrijfsmakelaar legt uit hoe wij werken aan de hand van een stappenplan.

Samenwerken met een deskundige bedrijfsmakelaar in Harderwijk


Besluit u om uw vastgoed bij ons neer te leggen? Dan beginnen wij met het creëren van een goede presentatie. Onze bedrijfsmakelaar geeft u waardevolle tips over hoe u uw bedrijfspand in Harderwijk optimaal kunt presenteren. Wij hebben onze eigen fotograaf in dienst, die ervaring heeft met het optimaal in beeld brengen van vastgoed. Naast foto's is onze fotograaf gespecialiseerd in het verzorgen van plattegronden en 360 graden foto's. Verder maken wij een professionele video, vaak zelfs vanuit de lucht met behulp van een drone.

De beste manier van presenteren


Bij ons is geen enkele aanvraag standaard. Samen met u bespreken wij uw wensen, bekijken wij uw vastgoed in Harderwijk en overleggen wij over de manier van verkopen of verhuren. Aan de hand van uw wensen geven wij u een deskundig advies over de beste manier van presenteren: van een volledige publicatie op het internet tot het benaderen van zoekers in ons zoekbestand. Neem voor meer informatie contact op met onze gespecialiseerde bedrijfsmakelaar.

Welke kosten mag een bedrijfsmakelaar
in rekening brengen?


Bij een geslaagde opdracht brengt de bedrijfsmakelaar courtagekosten in rekening. Deze kosten kunnen verschillen per situatie en per makelaar. Over de vergoeding wordt altijd vooraf overeenstemming bereikt met de klant. Naast de courtagekosten kan de bedrijfsmakelaar overige gemaakte kosten in rekening brengen. Denk bijvoorbeeld aan presentatiekosten. Er gelden geen afgesproken vaste tarieven voor makelaars. Het is dus altijd goed om van tevoren de afspraken helder op papier te zetten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze courtage


Wilt u weten welke kosten Kok & Heijkamp Makelaars in rekening brengt? Wij komen graag langs voor een waardebepaling
van uw bedrijfspand in Harderwijk. Tijdens dit gesprek zullen we ook onze courtagekosten met u
bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten?. Stel hier eenvoudig uw vraag.