Kok & Heijkamp BEdrijfshuisvesting

Vastgoed verkopen
via Kok & heijkamp

Heeft u een bedrijfspand en wilt u uw bedrijfspand verkopen? Wij ondersteunen u ‘van A tot Z’ om het hele verkoopproces succesvol te laten verlopen.

Van de waardebepaling, fotografie door onze eigen fotograaf en publicatie op het internet tot en met de perfecte afronding van de overdracht. Neem contact op met Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, uw verkoopmakelaar. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.


Vertrouw op de verkoopmakelaar

U wilt uw vastgoed verkopen, natuurlijk voor een goede prijs. Het verkoopproces - van het bepalen van de waarde en het maken van een goede presentatie tot en met de juridische en financiële afwikkeling - is nog best een klus. Als verkoopmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen wij u graag bij een succesvolle verkoop van uw vastgoed.

Kennis maken met uw verkoopmakelaar

Het bepalen van de marktwaarde van uw vastgoed hangt af van diverse factoren. Als verkoopmakelaar zijn wij altijd goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Met een waardebepaling door een makelaar van Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting weet u wat de marktwaarde van uw vastgoed is en kunt u dus ook een realistische verkoopprijs bepalen. Als u kiest voor Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, beginnen we met een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend. Onze verkoopmakelaar legt uit hoe wij werken aan de hand van een stappenplan.

Samen met uw verkoopmakelaar aan de slag


Besluit u inderdaad uw vastgoed bij ons in de verkoop te zetten, dan beginnen wij met het maken van een goede presentatie. De verkoopmakelaar geeft u tips over hoe u uw bedrijfspand optimaal kunt presenteren. Wij hebben onze eigen fotograaf in dienst, die ervaring heeft met het optimaal in beeld brengen van vastgoed. Zo aantrekkelijk mogelijk, maar ook realistisch, want u wilt liever geen bezoeken van kijkers met verkeerde verwachtingen. Naast foto's is onze fotograaf ook gespecialiseerd in het verzorgen van plattegronden en 360 graden foto's. Verder maken wij ook een professionele video, vaak zelfs vanuit de lucht met behulp van een drone.

De verkoopmakelaar denkt mee over de beste manier van verkopen


Bij ons is geen enkele verkoop standaard. Samen met u bespreken wij uw wensen, bekijken wij uw vastgoed en overleggen wij over de manier van verkopen. Aan de hand van uw wensen geven wij u een gedegen advies over de beste wijze van verkoop: van een volledige publicatie op het internet tot het benaderen van zoekers in ons zoekbestand. Neem voor meer informatie over de beste manier van het verkopen van uw vastgoed contact op met onze gespecialiseerde verkoopmakelaar.

Welke kosten mag een makelaar
in rekening brengen?


Bij een geslaagde verkoop brengt de makelaar courtagekosten in rekening. De courtage is eenvoudig gezegd de vergoeding voor de begeleiding door de makelaar bij de aan- of verkoop van vastgoed. Deze kosten kunnen verschillen per situatie en per makelaar. Over de vergoeding wordt altijd vooraf overeenstemming bereikt met de klant. Naast de courtagekosten kan de makelaar ook overige gemaakte kosten in rekening brengen. Denk bijvoorbeeld aan presentatiekosten. Er gelden geen afgesproken vaste tarieven voor makelaars. Het is dus altijd goed om van tevoren de afspraken helder op papier te zetten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze courtage


Wilt u weten welke kosten Kok & Heijkamp Makelaars in rekening brengt bij de
verkoop van uw vastgoed? Wij komen graag langs voor een waardebepaling
van uw bedrijfspand. Tijdens dit gesprek zullen we ook onze courtagekosten met u
bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten?. Stel hier eenvoudig uw vraag.