Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting

Beheer van vastgoed
Door Kok & Heijkamp

Naast onze bemiddeling in onroerend goed heeft Kok & Heijkamp ook een afdeling Vastgoedbeheer, voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Deze afdeling houdt zich dagelijks bezig met het beheer van vastgoed, zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers - alsmede het beheer van Vereniging van Eigenaars. Als Vastgoedbeheerder ontzorgen wij onze opdrachtgever bij het beheren van hun vastgoedportefeuille.


Belangen behartigen

Als vastgoedbeheerder behartigen wij de belangen van vastgoedeigenaren en huurders, wij fungeren dus als tussenpersoon. Dit houdt in dat de communicatie met de huurders rechtstreeks via ons verloopt en meestal niet via de vastgoedeigenaar zelf.

Er zijn verschillende vormen van beheer mogelijk


Denk hierbij aan financieel beheer, commercieel beheer, administratief beheer en technisch beheer. Wanneer onze opdrachtgevers voor het volledige beheerpakket kiest, wordt zij compleet ontzorgt en hebben ze geen omkijken naar hun vastgoed.

Totale ontzorging in vastgoedbeheer


Wij regelen alles voor onze opdrachtgevers. Van het screenen van een geschikte huurder, het opstellen van de huurovereenkomst, de sleuteloverdracht, het behoordelen en afhandelen van technische meldingen, het incasseren van de maandelijkse huurgelden tot het inspecteren van het vastgoed bij beëindiging van de huurovereenkomst. Maandelijks worden de huurafrekeningen door ons opgesteld met daarin alle inkomsten en uitgaven m.b.t. het vastgoed.

Interesse?Mocht u ook interesse hebben om uw vastgoed bij ons in beheer onder te brengen, neem dan gerust contact met ons op om met elkaar van gedachten te wisselen hoe wij u kunnen ontzorgen en ondersteunen in het vastgoedbeheer van uw portefeuille.


Neem contact op


Neem telefonisch contact op via
0341-467 005 of e-mail naar
bedrijfshuisvesting@kok-heijkamp.nl

Wilt u meer weten?. Stel hier eenvoudig uw vraag.