Kok & Heijkamp BEdrijfshuisvesting

Belegging verkopen
via kok & Heijkamp

Heeft u verhuurd vastgoed en wilt u uw vastgoed verkopen? Door onze ervaring en ons grote netwerk kunnen wij dit succesvol laten verlopen.

Het verkopen van verhuurd vastgoed vergt maatwerk. Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij het verkopen van beleggingen. Neem contact op met Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, uw verkoopmakelaar. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.


Vertrouw op de verkoopmakelaar

U wilt uw belegging verkopen, natuurlijk voor een goede prijs. Aan de ene kant wilt u zo groot mogelijk netwerk van beleggers aanspreken, aan de andere kant wilt u ook de wensen en privacy van uw huurder respecteren. Als verkoopmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen wij u graag bij een succesvolle verkoop van uw beleggingspand.

Kennis maken met uw verkoopmakelaar

Het bepalen van de marktwaarde van uw verhuurde vastgoed hangt af van diverse factoren, waaronder het lopende huurcontract en het bijbehorende rendement. Als verkoopmakelaar zijn wij altijd goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Met een waardebepaling door een makelaar van Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting weet u wat de marktwaarde van uw vastgoed is en kunt u dus ook een realistische verkoopprijs bepalen. Als u kiest voor Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, beginnen we met een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend.

Samen met uw verkoopmakelaar aan de slag


Bij ons is geen enkele verkoop standaard. Besluit u inderdaad uw verhuurde vastgoed bij ons in de verkoop te zetten, dan gaan wij in gesprek met u en uw huurder. Door het inventariseren van alle wensen kunnen wij een ontzorgd verkooptraject bieden. Vaak worden beleggingen off-market verkocht, wat inhoudt dat uw vastgoed niet openbaar op de markt wordt gezet. Door een groot netwerk van beleggers kunnen wij u hierin snel, zorgvuldig en concreet bedienen.

Interesse?Mocht u interesse hebben om de verkoop van uw beleggingspand bij ons onder te brengen, neem dan gerust contact met ons op. Wij wisselen graag met u van gedachten zodat wij u kunnen ontzorgen en ondersteunen in de verkoop van uw beleggingspand.

Wilt u meer weten?. Stel hier eenvoudig uw vraag.