Kok & Heijkamp BEdrijfshuisvesting

Vastgoed verhuren
via kok & heijkamp

Heeft u een bedrijfspand en wilt u uw bedrijfspand verhuren? Wij ondersteunen u ‘van A tot Z’ om het hele verhuurproces succesvol te laten verlopen.

Van de waardebepaling, fotografie door onze eigen fotograaf en publicatie op het internet tot en met de perfecte afronding van de sleuteloverdracht. Neem contact op met Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, uw verhuurmakelaar. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.


Vertrouw op de verhuurmakelaar

U wilt uw vastgoed verhuren, natuurlijk voor de beste prijs. Het verhuurproces - van het bepalen van de huurwaarde en het maken van een goede presentatie tot en met de financiële afwikkeling - is nog best een klus. Als verhuurmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen wij graag bij een succesvolle verhuur van uw vastgoed.

Kennis maken met uw verhuurmakelaar

Het bepalen van de huurwaarde van uw vastgoed hangt af van diverse factoren. Als verhuurmakelaar zijn wij altijd goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Met een waardebepaling door een makelaar van Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting weet u wat de huurwaarde van uw vastgoed is en kunt u dus ook een realistische verhuurprijs bepalen. Als u kiest voor Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, beginnen we met een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend. Onze verhuurmakelaar legt uit hoe wij werken aan de hand van een stappenplan.

Samen met uw verhuurmakelaar aan de slag


Besluit u inderdaad uw vastgoed bij ons in de verhuur te zetten, dan beginnen wij met het maken van een goede presentatie. De verhuurmakelaar geeft u tips over hoe u uw bedrijfspand optimaal kunt presenteren. Wij hebben onze eigen fotograaf in dienst, die ervaring heeft met het optimaal in beeld brengen van vastgoed. Zo aantrekkelijk mogelijk, maar ook realistisch, want u wilt liever geen bezoeken van kijkers met verkeerde verwachtingen. Naast foto's is onze fotograaf ook gespecialiseerd in het verzorgen van plattegronden en 360 graden foto's. Verder maken wij ook een professionele video, vaak zelfs vanuit de lucht met behulp van een drone.

De verhuurmakelaar denkt mee over de beste manier van verhuren


Bij ons is geen enkele verhuur standaard. Samen met u bespreken wij uw wensen, bekijken wij uw vastgoed en overleggen wij over de manier van verhuren. Aan de hand van uw wensen geven wij u een gedegen advies over de beste wijze van verhuur: van een volledige publicatie op het internet tot het benaderen van zoekers in ons zoekbestand. Neem voor meer informatie over de beste manier van het verhuren van uw vastgoed contact op met onze gespecialiseerde verhuurmakelaar.

Welke kosten mag een makelaar
in rekening brengen?


Bij een geslaagde verhuur brengt de makelaar courtagekosten in rekening. De courtage is eenvoudig gezegd de vergoeding voor de begeleiding door de makelaar bij de aan- of verhuur van vastgoed. Deze kosten kunnen verschillen per situatie en per makelaar. Over de vergoeding wordt altijd vooraf overeenstemming bereikt met de klant. Naast de courtagekosten kan de makelaar ook overige gemaakte kosten in rekening brengen. Denk bijvoorbeeld aan presentatiekosten. Er gelden geen afgesproken vaste tarieven voor makelaars. Het is dus altijd goed om van tevoren de afspraken helder op papier te zetten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze courtage


Wilt u weten welke kosten Kok & Heijkamp Makelaars in rekening brengt bij de
verhuur van uw vastgoed? Wij komen graag langs voor een waardebepaling
van uw bedrijfspand. Tijdens dit gesprek zullen we ook onze courtagekosten met u
bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten?. Stel hier eenvoudig uw vraag.