​​​​​​​Kok & Heijkamp BEdrijfshuisvesting

waardebepaling
door Kok & heijkamp

Ontdek de waarde van uw vastgoed

Uw bedrijfspand verkopen of verhuren, een vak apart. De eerste stap is het bepalen van de waarde. Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting weet uw vastgoed op waarde te schatten in de huidige marktomstandigheden. Deze waardebepaling is geheel vrijblijvend. Wij komen graag bij u langs om u van gedegen advies te voorzien!


Vertrouw op uw bedrijfsmakelaar

U wilt uw vastgoed verkopenof verhuren, natuurlijk voor een goede prijs. Het proces - van het bepalen van de waarde en het maken van een goede presentatie tot en met de juridische en financiële afwikkeling - is nog best een klus. Als bedrijfsmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen wij u graag bij een succesvolle verkoop of verhuur van uw vastgoed.

Kennis maken met uw bedrijfsmakelaaar

Het bepalen van de marktwaarde van uw vastgoed hangt af van diverse factoren. Als bedrijfsmakelaar zijn wij altijd goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Met een waardebepaling door een makelaar van Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting weet u wat de marktwaarde van uw vastgoed is en kunt u dus ook een realistische prijs bepalen. Als u kiest voor Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, beginnen we met een persoonlijk gesprek, vrijblijvend en kosteloos. Onze verkoopmakelaar legt uit hoe wij werken aan de hand van een stappenplan.

Onze courtage


Wilt u weten welke kosten Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting in rekening brengt bij de
verkoop of verhuur van uw vastgoed? Wij komen graag langs voor een waardebepaling
van uw bedrijfspand. Tijdens dit gesprek zullen we ook onze courtagekosten met u
bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.