Ronding 19c in Nunspeet

725 per maand
17 foto's
plattegrond
video
Omschrijving
Op het nieuwe bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet, mogen wij u een kantoorruimte van ca. 56 m2 aanbieden. De kantoorruimte is gelegen op de verdieping van bedrijfsunit 19C welke deel uitmaakt van een in 2019 nieuw gebouwd bedrijfsverzamelgebouw.

De kantoorruimte heeft een entree met eigen opgang en is eigentijds en netjes afgewerkt. Het kantoor is voorzien van een eigen pantry met koelkast en close-in boiler, meerdere data-aansluitingen, vier bergkasten en een gesplitste meterkast.

Naar wens kan er in de kantoorruimte een airco t.b.v. verwarming en koeling worden gemonteerd, en er is voorbereiding voor een toilet met afzuiging aanwezig. Het aanwezige meubilair is zeer netjes en kan eventueel worden overgenomen.

Ligging:
De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein ‘De Kolk’ in Nunspeet. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een mix van grotere en kleinere bedrijven op een modern en mooi aangelegd bedrijventerrein.
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt omheind door een afgesloten hekwerk met een tweetal in/uitrijpoorten. Vanuit het kantoor heeft u prachtig uitzicht en kijkt u het nieuw aangelegde natuurlandschap in.

Indeling:
Via de entree/hal komt u middels de trapopgang boven, vanwaar u via een overloop toegang krijgt tot het toilet (deze dient nog te worden gerealiseerd) en het kantoor. Het kantoor is voorzien van een pantry en door de grootte op te delen in werk- en/of spreekkamers. Door meerdere grote ramen aan de voorzijde valt er genoeg daglicht binnen.

Voorzieningen:
- Gesplitste meterkast;
- Meerdere data-aansluitingen;
- Pantry met koelkast en boiler;
- Vier bergkasten;
- Mogelijkheid voor toilet met afzuiging;
- Mogelijkheid voor airco t.b.v. verwarmen en koelen.

Oppervlakte:
Bruto vloeroppervlakte: ca. 56 m2
Verhuurbaar vloeroppervlakte: ca. 50 m2.

Bestemming:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Actualisatie De Kolk" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". De voor “Bedrijventerrein” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Bedrijven in de categorieën 1 tot en met 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Het voornoemde vind u zoals beschreven in het van kracht zijnde bestemmingsplan. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden ten opzichte van het door u gewenste gebruik adviseren wij te allen tijde contact op te nemen met de betreffende gemeente om er zeker van te zijn dat het beoogde gebruik is toegestaan.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijs:
€ 725,- per maand excl. servicekosten en G/W/E.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Optie-/voortzettingstermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Contract:
ROZ-huurcontract voor kantoor- en bedrijfsruimte, versie 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bijzonderheden:
Het hierbij aangebodene wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door verhuurder.

Disclaimer:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
725 per maand  
Aanvaarding
Direct  
Status
Beschikbaar  
Bouw
Type object
Kantoorruimte  
Bouwjaar
2019  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte
56 m2  
In units vanaf
56  
Aantal verdiepingen
1  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Uitstekend  
Onderhoud buiten
Uitstekend  
1 / 17 foto's
Plattegrond
Video