Staverdenseweg 27 in Elspeet

Prijs op aanvraag
15 foto's
video
Omschrijving
In het centrum van Elspeet, aan de doorgaande weg, staat dit (winkel)pand aan de Staverdenseweg 27. Het pand is in de loop der jaren geheel verbouwd en vergroot waarbij de mogelijkheid wordt geboden tot huur van uw (nieuwe) kantoorruimte en/of opslag.

Het huidige pand bemeet ca. 480m2 waarvan het voorste (winkel)gedeelte en middelste gedeelte is verhuurd. Het tussenportaal van ca. 45 m2 en de verdieping van ca. 240 m2 worden u te huur aangeboden. Geschikt als kantoor-/werkruimte of als opslagruimte.

Het huidige pand heeft met het bestrate terrein rondom een goed aanzien en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Kortom, een unieke kans voor de ondernemer van of voor Elspeet!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of het inzien van plattegronden!

Ligging:
Het winkelpand is gelegen aan de Staverdenseweg, een doorgaande weg in Elspeet. Het winkelpand is daarmee in het centrum van Elspeet gelegen.

Bestemming:
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan Elspeet Dorp 2011. Detailhandel en daaraan ondergeschikte bedrijvigheid en dienstverlening vallen binnen het bestemmingsplan.

Huursom:
Huursom op aanvraag.

Huurtermijn:
Huurtermijn in overleg.

Contract:
ROZ-huurcontract met bijbehorende bepalingen op basis van gebruik van het gehuurde.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bijzonderheden:
Het hierbij aangebodene wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door eigenaar.

Disclaimer:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
Prijs op aanvraag  
Aanvaarding
Direct  
Status
Beschikbaar  
Bouw
Type object
Bedrijfsruimte  
Bouwjaar
1932  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte bedrijfshal
285 m2  
Oppervlakte totaal
285 m2  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Goed  
Onderhoud buiten
Goed  
1 / 15 foto's
Video