Waterweg 10 in Nunspeet

500.000 k.k.
6 foto's
Omschrijving
Op een zichtlocatie langs de Waterweg in Nunspeet mogen wij een lopende ontwikkeling aanbieden. Er is reeds vergunning verleend voor twee aaneengesloten bedrijfshallen met twee bovengelegen appartementen. Op dit moment loopt er in verband met wijzigingen in vormgeving c.q. indeling een aanvraag tot wijziging op deze vergunning.

De bedrijfshallen zijn beiden ca. 140 m2 groot en er bestaat de mogelijkheid om in de vide extra kantoor- of opslagruimte te creëren. De appartementen zijn respectievelijk ca. 60 en 69 m2 groot (bruto vloeroppervlak).

Op het terrein is momenteel een rietgedekte woning gelegen welke gesloopt dient te worden. Deze woning is verhuurd voor € 2.500,- p/mnd excl. G/W/E. Dit huurcontract is maandelijks opzegbaar.

Ligging:
Het geheel is gelegen op industrieterrein De Lepelingen in Nunspeet, langs de doorgaande weg. De Lepelingen is goed bereikbaar en ligt op korte afstand van de Rijksweg A28 (Amersfoort-Zwolle) en het NS-station. Verder zijn voorzieningen zoals winkels en het centrum op enkele minuten afstand.

Indeling:
De ontwikkeling bestaat uit een tweetal bedrijfshallen met geïsoleerde sectionaaldeuren. Beide bedrijfshallen zijn ca. 140 m2 groot en hebben een eigen entree aan de voor- en zijkant en toilet. De hoogte aan de voorkant van de bedrijfshallen is ca. 4 meter en aan de achterzijde ca. 8 meter. Doordat het achterste gedeelte van de bedrijfshallen over een vide met veel vrije hoogte beschikt, bestaat daar de mogelijkheid om een verdiepingsvloer te leggen en daarmee kantoor-/opslagruimte te creëren.

Aan de voorzijde hebben de beide appartementen een gezamenlijke entree. Deze entree bestaat uit een afgesloten ruimte met meterkasten, ruimte voor fietsen en de trapopgang naar boven.

Appartement 1 heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 69 m2. Dit appartement is voorzien van 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken, badkamer met inloopdouche en wastafel, apart toilet, ruimte voor wasmachine en technische aspecten en een patio (inpandig balkon) aan de voorzijde.

Appartement 2 heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 60 m2. Dit appartement is voorzien van 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken, badkamer met inloopdouche en wastafel, apart toilet, ruimte voor wasmachine en technische aspecten en een patio (inpandig balkon) aan de voorzijde.

Het perceel is ca. 1.036 m2 groot en op het terrein kunnen 12 parkeerplaatsen worden gerealiseerd (voor- en achterzijde). Een gedeelte hiervan is verplicht te realiseren i.v.m. de parkeernorm van de gemeente Nunspeet.

Voorzieningen:
In de lopende aanvraag tot wijziging op de omgevingsvergunning wordt uitgegaan van onderstaande materialen:

• Gevel: baksteen (paars rood genuanceerd)
• Voegwerk: voegspecie (donker grijs)
• Gevelbekleding: aluminium profielplaat (antraciet)
• Kozijn en ramen: aluminium (antraciet/donker grijs)
• Deuren: hout/aluminium (antraciet/donker grijs)
• Sectionaldeur: aluminium (antraciet/donker grijs)
• Balustrade/hekwerk: staal (antraciet/donker grijs)
• Dakbedekking: epdm dakbedekking (zwart)
• Buiten trap: staal therm.verzinkt (naturel)

Met betrekking tot verwarmen en koelen kan er een eigen keuze gemaakt worden (bijv. airco, vloerverwarming, warmtepomp, etc.)

Oppervlakten:
Perceeloppervlakte: ca 1.036 m2
Bedrijfshal 1: ca. 140 m2
Bedrijfshal 2: ca. 140 m2
Bovenwoning 1: ca. 69 m2 (bruto vloeroppervlak)
Bovenwoning 2: ca. 60 m2 (bruto vloeroppervlak)

Kadastrale informatie:
Het aangeboden perceel betreft Nunspeet B 9674 (gedeeltelijk).

Bestemming:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Lepelingen" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". De voor “Bedrijventerrein” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.

Vraagprijs:
€ 500.000,- kosten koper.

Omzetbelasting:
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

Overdrachtsbelasting:
Over de koopsom is overdrachtsbelasting door koper verschuldigd.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom van 10% van de koopsom, te storten bij ondertekening van de koopovereenkomst. Deze waarborgsom of bankgarantie vervalt of wordt verrekend bij notariële eigendomsoverdracht.

Contract:
Koopovereenkomst voor bedrijfsonroerendgoed, aangevuld met nadere afspraken en bepalingen.

Bijzonderheden:
Het hierbij aangebodene wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door verkoper. Koper is zelf verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen op de bestaande omgevingsvergunning. Koper dient op eigen initiatief het aangebodene te laten bouwen.

Aan weerszijden dient recht van overpad verleent te worden om te komen van en te gaan naar de achtergelegen bedrijfshallen aan de Waterweg 10B en Waterweg 12 te Nunspeet.

Disclaimer:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
500.000 k.k.  
Aanvaarding
Direct  
Status
Beschikbaar  
Bouw
Type object
Bedrijfsruimte  
Bouwjaar
2024  
Bouwvorm
Nieuwbouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte bedrijfshal
280 m2  
Oppervlakte terrein
709 m2  
Oppervlakte totaal
989 m2  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Uitstekend  
Onderhoud buiten
Uitstekend  
1 / 6 foto's