Zuiderzeestraatweg 157 in Oldebroek

775.000 k.k.
43 foto's
plattegrond
Omschrijving
Volledig woon-winkelpand met ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden!

Aan de doorgaande Zuiderzeestraatweg in Oldebroek bieden wij u dit woon-winkelpand geschikt voor bijvoorbeeld herontwikkeling naar meerdere appartementen aan. Het geheel bestaat uit een winkel van ca. 201 m2 op de begane grond en een bovenwoning met twee verdiepingen van 209 m2 (352 m2 bruto vloeroppervlak). Het oorspronkelijke bouwjaar is 1954 en in 1980 is de volledige achterkant van de winkel en bovenwoning uitgebouwd. Het geheel is gelegen op een perceel van 643 m2 eigen grond en op het dak liggen 40 zonnepanelen.

Op de begane grond is tot voor kort Kantoorboekhandel Pool gevestigd geweest. Door de grootte van de begane grond is er voldoende ruimte om één of twee appartementen c.q. studio’s te creëren. Hiernaar is nog geen haalbaarheidsonderzoek of vergunningsaanvraag gedaan.

De bovenverdieping heeft de entree aan de zijkant en bestaat uit een bovenwoning met 6 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen. Deze bovenwoning is tevens voorzien van een dakterras en toegang tot een royale achtertuin van ca. 24 meter diep.

Ligging:
Het geheel is aan de doorgaande Zuiderzeestraatweg en daarmee in het centrum van Oldebroek gelegen. Elburg, Wezep en de Rijksweg A28 (Amersfoort-Zwolle) liggen op korte rijafstand.

Indeling:
De winkel is op de begane grond gelegen en heeft toegangsdeuren aan de voor- en zijkant. De winkel is in 1980 uitgebouwd en is daardoor ca. 31,5 meter diep. Door de grootte van de begane grond kan deze worden opgesplitst naar bijvoorbeeld twee appartementen c.q. studio’s. De begane grond heeft een eigen meterkast, toilet en toegang tot een opslagruimte van 14,4 m2 groot.

De verdiepingen worden ontsloten via een entree aan de zijkant met trapopgang naar de verdieping. Op de eerste verdieping bestaat de bovenwoning uit een overloop met onder andere toegang tot 4 slaapkamers, een bijkeuken en een in 2022 vernieuwde badkamer met inloopdouche, ligbad (bubbelbad) en wastafel. Ook het toilet is in 2022 vernieuwd en via de overloop te bereiken. De woonkamer beschikt over een open keuken en veel leefruimte. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een royaal dakterras met een overkapping.

De tweede verdieping van de bovenwoning bestaat uit een overloop met toegang tot nog twee slaapkamers. Deze slaapkamers zijn aan de voor- en achterzijde van het pand gesitueerd.

Bouwkundige gegevens en voorzieningen:

• Oorspronkelijk bouwjaar: 1954
• Uitbouw achterzijde: 1980
• Verwarming: Heteluchtverwarming Brink (bouwjaar 2008) en airco
• Zonnepanelen: 40 stuks
• Isolatie: dakisolatie, gedeeltelijk gevelisolatie en gedeeltelijk dubbele beglazing

Energielabels:
Winkel: A+
Woning: D

Oppervlakten:
Perceeloppervlakte: 643 m2
Winkel: ca. 201 m2 + 14,4 m2 opslagruimte
Woonoppervlak woning: 208,50 m2
Bruto vloeroppervlak woning: 352,20 m2
Bruto inhoud woning: 737,68 m3
Externe bergruimte: 25,90 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 16,60 m2
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 14,80 m2

Kadastrale informatie:
Het aangeboden perceel betreft Oldebroek H 4930.

Bestemming:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Oldebroek Dorp 2009" en heeft de enkelbestemming "Centrum - 3". De voor "Centrum - 3" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. gebouwen en overkappingen ten behoeve van detailhandel;
b. gebouwen en overkappingen ten behoeve van dienstverlening en/of voorzieningen;
c. (boven)woning(en) al dan niet in combinatie met ruimten voor een aan-huis-verbonden beroep of voor een aan-huis-verbonden bedrijfsactiviteit, tenzij anders op de verbeelding is aangegeven;
d. gebouwen en overkappingen ten behoeve van een bijzondere woonvoorziening ter plaatse van de functieaanduiding 'specifieke vorm van centrum – woongebouw';
e. gebouwen en overkappingen ten behoeve van een supermarkt ter plaatse van de functieaanduiding 'supermarkt';
met de daarbij behorende:
f. aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen bij de (boven)woning(en);
g. bouwwerken, geen gebouwen en overkappingen zijnde;
h. erven, terreinen en tuinen.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
€ 775.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom van 10% van de koopsom. Deze waarborgsom of bankgarantie vervalt of wordt verrekend bij notariële eigendomsoverdracht.

Contract:
Koopovereenkomst voor bedrijfsonroerendgoed, aangevuld met nadere afspraken en bepalingen.

Bijzonderheden:
Het hierbij aangebodene wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door verkoper. Koper is zelf verantwoordelijk voor uitvoering van eigen due-dilligence. Verkoper geeft geen garantie voor de verkrijging van eventueel benodigde vergunningen.

Voor de oprit tussen Zuiderzeestraatweg 157 en Zuiderzeestraatweg 155-155A geldt voor de eigenaars c.q. bewoners van genoemde percelen over en weer een recht van overpad.

Disclaimer:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
775.000 k.k.  
Aanvaarding
In overleg  
Status
Beschikbaar  
Bouw
Type object
Winkelruimte  
Bouwjaar
1954  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte
201 m2  
In units vanaf
201  
Aantal verdiepingen
1  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Goed  
Onderhoud buiten
Goed  
1 / 43 foto's
Plattegrond