Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed kent vele voordelen. De huuropbrengsten van vastgoed zorgen voor maandelijkse inkomsten, en door de jaren heen wordt vastgoed vaak meer waard.

Het beleggen in vastgoed gaat gemoeid met grote investeringen. Wij kunnen ons voorstellen dat u zoekt naar een partij die in uw belang met u meedenkt en u wijst op de voor- en nadelen van een belegging. Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan.


Beleggen met een visie

Als bedrijfsmakelaar weten wij als geen ander wat er komt kijken bij een belegging. Samen met u bespreken wij uw wensen en gaan wij op zoek naar een belegging die écht past bij uw situatie. Door uw situatie te analiseren komen wij tot strategisch advies en rendabele beleggingen.

Beleggen in commercieel vastgoed

​​​​​​​Het beleggen in commercieel vastgoed is op verschillende vlakken interessant. Denk hierbij aan solide rendementen, waardestijgingen van het vastgoed en diversificatie van uw portefeuille. Wij zoeken altijd naar de belegging die het beste bij uw situatie past.

Totale ontzorging in vastgoedbeheer


Wilt u de voordelen van een belegging, maar ontzorgt worden in het beheer ervan? Door gebruik te maken van Kok & Heijkamp als uw vastgoedbeheerder wordt u volledig ontzorgd. Van het screenen van een geschikte huurder, het opstellen van de huurovereenkomst, de sleuteloverdracht, het behoordelen en afhandelen van technische meldingen, het incasseren van de maandelijkse huurgelden tot het inspecteren van het vastgoed bij beëindiging van de huurovereenkomst. Maandelijks worden de huurafrekeningen door ons opgesteld met daarin alle inkomsten en uitgaven m.b.t. het vastgoed.

Op zoek naar een belegging? Mocht u interesse hebben in een belegging, neem dan gerust contact met ons op om met elkaar van gedachten te wisselen. Wij ondersteunen en ontzorgen u graag in de aankoop en het beheer van uw beleggingen.


Doorpraten over beleggen?


Neem telefonisch contact op via
0341-467 009 of e-mail naar
bedrijfshuisvesting@kok-heijkamp.nl

Wilt u meer weten?. Stel hier eenvoudig uw vraag.