Kok & Heijkamp BEdrijfshuisvesting

Ontwikkelingsadvies
door Kok & heijkamp

Het ontwikkelen van vastgoed is een vak apart. Als ontwikkelaar heeft u onder andere te maken met stakeholders, wet- en regelgeving en milieuaspecten. Een complexe wereld waarin goed advies waardevol is.

Door marktkennis te combineren met gebruik van data leveren wij toegevoegde waarde in het complete ontwikkelproces. Neem contact op met Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.


Vertrouw op uw adviseur

U wilt vastgoed ontwikkelen waaraan behoefte is. Of het nu gaat om bedrijfspanden, industrieterreinen of woningen; goed advies is waardevol. Als vastgoedadviseur hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen wij u graag bij een succesvolle ontwikkeling. Onze dienstverlening omvat grondige analyses en marktonderzoek om de waarde en courantheid van het eindproduct te verhogen.

De voordelen van ontwikkelingsadvies

Het ontwikkelen met een adviespartner biedt meerdere voordelen. Zo kan er geprofiteerd worden van waardevermeerdering, risicobeheersing en strategische aankopen. Als marktpartij weten wij als geen ander waar vraag naar is, en van die kennis kunt u gebruik maken. Vanwege onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met vele project-ontwikkelaren hebben wij kennis in huis over nieuwbouw, transformatie en renovatie.

Een aanpak die u verder brengt.


Bij Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting streven we naar een gepersonaliseerde aanpak in elk adviestraject. Onze methodiek omvat grondig marktonderzoek en betrokkenheid bij iedere fase van het proces. Door nauw met u samen te werken begrijpen wij uw behoeften en doelen, wat resulteert in een op maat gemaakt plan. Transparantie staat hierin centraal; wij zetten ons in voor het leveren van resultaten die waarde toevoegen aan uw vastgoed. Uw succes is ons doel.

Interesse? Mocht u ook interesse hebben om ons kantoor als adviseur in te schakelen, neem dan gerust contact met ons op om met elkaar van gedachten te wisselen hoe wij u kunnen ontzorgen en ondersteunen in de het ontwikkelproces.

Wilt u meer weten?. info@kok-heijkamp.nl of stel hier eenvoudig uw vraag.