Kok & Heijkamp BEdrijfshuisvesting

Bedrijfsmakelaar Ermelo

Heeft u een bedrijfspand in Ermelo en wilt u uw bedrijfspand verkopen of verhuren? Kok & Heijkamp ondersteunt u stap voor stap om het hele proces vlekkeloos te laten verlopen.

Van de waardebepaling, fotografie door onze eigen fotograaf en publicatie op het internet tot en met de perfecte afronding van de overdracht. Neem contact op met Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.


Vertrouw op de verkoopmakelaar

U wilt uw vastgoed in Ermelo verkopen of verhuren, natuurlijk voor een goede prijs. Het traject, van het bepalen van de waarde en het maken van een goede presentatie tot en met de financiële afwikkeling, is nog best een klus. Als bedrijfsmakelaar hebben wij jarenlange ervaring en ondersteunen wij u graag bij een succesvol verloop van uw vastgoed.

Kennis maken met uw bedrijfsmakelaar

Het bepalen van de marktwaarde van uw vastgoed hangt af van verschillende factoren. Als proactieve bedrijfsmakelaar zijn wij continu op de hoogte van de actuele prijzen in Ermelo. Met een waardebepaling door Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting weet u precies wat de marktwaarde van uw vastgoed is en kunt u een realistische prijs bepalen. Als u kiest voor Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting, beginnen we met een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend. Onze bedrijfsmakelaar legt uit hoe wij werken aan de hand van een stappenplan.

Samen met uw makelaar aan de slag


Besluit u om uw vastgoed bij ons uit te besteden? Een goede presentatie van uw pand maakt het verschil. De bedrijfsmakelaar geeft u tips om uw bedrijfspand in Ermelo optimaal te presenteren. Wij hebben onze eigen fotograaf in huis, die ervaring heeft met het optimaal in beeld brengen van vastgoed. Naast foto's is onze fotograaf gespecialiseerd in het verzorgen van plattegronden en 360 graden foto's. Verder maken wij een professionele video, vaak zelfs vanuit de lucht met behulp van een drone.

Een professionele presentatie


Bij ons is geen enkel bedrijfspand hetzelfde. Samen met u bespreken wij uw wensen, bekijken wij uw vastgoed in Ermelo en overleggen wij over de manier van presenteren. Van een volledige publicatie op het internet tot het benaderen van zoekers in ons zoekbestand, uw pand is bij Kok & Heijkamp in goede handen. Neem voor meer informatie contact op met onze gespecialiseerde bedrijfsmakelaar.

Welke kosten mag een makelaar
in rekening brengen?


Bij een geslaagd traject brengt de makelaar courtagekosten in rekening. Deze kosten kunnen verschillen per situatie en per makelaar. Over de vergoeding wordt altijd vooraf overeenstemming bereikt met de klant. Naast de courtagekosten kan de makelaar ook overige gemaakte kosten in rekening brengen. Denk bijvoorbeeld aan presentatiekosten. Er gelden geen afgesproken vaste tarieven voor makelaars. Het is altijd goed om van tevoren de afspraken helder op papier te zetten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze courtage


Wilt u weten welke kosten Kok & Heijkamp Makelaars in rekening brengt? Wij komen graag langs in Ermelo voor een waardebepaling van uw bedrijfspand. Tijdens dit gesprek zullen we ook onze courtagekosten met u
bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten?. Stel hier eenvoudig uw vraag.