Industrieweg 69 in Nunspeet

60.000 per jaar
25 foto's
plattegrond
video
Omschrijving
Op industrieterrein Feithenhof in Nunspeet mogen wij u (gedeeltelijk) een bedrijfshal van ca. 1.212 m2 met gebruik van een drietal laaddocks aanbieden. De hal heeft een hoogte van 6 meter en is voor de helft voorzien van hoge stellingen. Het voorste gedeelte van de bedrijfshal wordt gedeeld met de eigenaar van het pand. Naar wens is het mogelijk een hekwerk te plaatsen om zodoende het gehuurde af te sluiten.

Het bedrijfspand aan de Industrieweg 69 is gebouwd in 1994 en door de huidige eigenaar gerenoveerd c.q. gemoderniseerd. De hierbij aangeboden hal is voorzien van een betonvloer en gedeeltelijk van stellingen. De drie laaddocks aan de voorzijde maken dat dit een hal met vele mogelijkheden is. Naar wens heeft u de beschikking over een (gedeelde) heftruck.

Boven en naast deze hal wordt door ons kantoor ca. 471 m2 kantoorruimte aan de Industrieweg 71 aangeboden. Het geheel is ook in combinatie te huur.

Ligging:
De bedrijfshal ligt op een gunstige locatie op industrieterrein Feithenhof in Nunspeet. Feithenhof is goed bereikbaar en ligt op korte afstand van de Rijksweg A28 (Amersfoort-Zwolle) en het NS-station. Verder zijn voorzieningen zoals winkels en het centrum op enkele minuten afstand.

Voorzieningen:
• Gebruik van drie laaddocks;
• Gebruik van (gedeelde) heftruck;
• Gebruik van stellingen.

Bestemming:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Nunspeet west" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". Bedrijven tot milieucategorie 3.2 vallen hier binnen.

Het voornoemde vind u zoals beschreven in het van kracht zijnde bestemmingsplan. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden ten opzichte van het door u gewenste gebruik adviseren wij te allen tijde contact op te nemen met de betreffende gemeente om er zeker van te zijn dat het beoogde gebruik is toegestaan.

Vloeroppervlak:
Totaal ca. 1.212 m2 bedrijfshal. Het huren van meer of minder vloeroppervlak kan worden overlegd.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal twee (02) jaar.

Huurprijs:
€ 60.000,- per jaar exclusief BTW.

Levering en diensten:
G/W/E verrekend verhuurder op narekening op basis van het aantal gehuurde M2’s.

Omzetbelasting:
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding:
Nader overeen te komen, beschikbaar per direct.

Optie-/voortzettingstermijn:
In overleg.

Contract:
ROZ-huurcontract voor kantoor- en bedrijfsruimte, versie 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bijzonderheden:
Het hierbij aangebodene wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Disclaimer:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
60.000 per jaar  
Aanvaarding
Direct  
Status
Beschikbaar  
Bouw
Type object
Bedrijfsruimte  
Bouwjaar
1994  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte bedrijfshal
1212 m2  
Oppervlakte totaal
1212 m2  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Uitstekend  
Onderhoud buiten
Goed  
1 / 25 foto's
Plattegrond
Video