Industrieweg 71 in Nunspeet

45.000 per jaar
54 foto's
plattegrond
video
Omschrijving
Op industrieterrein Feithenhof in Nunspeet mogen wij u kantoorruimte met een vloeroppervlak van ca. 471 m2 aanbieden. Op de begane grond heeft u de beschikking over één á twee ruimte kantoren, een pantry en dubbel toilet. Op de verdieping zijn 5 á 6 kantoorruimten en eveneens een pantry en dubbel toilet aanwezig. Dit maakt het geheel geschikt voor bedrijven die zoeken naar een combinatie van geschakelde kantoor- en vergaderruimten.

De kantoorruimten variëren in grootte van ca. 20 m2 tot ca. 58 m2. Doordat op beide etages een pantry én een dubbel toilet aanwezig zijn, kunnen de etages ook gesplitst gebruikt worden. Naar wens kan de wand direct bij de entree verwijderd worden zodat een grote balie c.q. ontvangsthal gecreëerd kan worden. Bij binnenkomst direct rechts kan een wand geplaatst worden voor het creëren van een extra kantoorruimte.

Aan de voorkant van het kantoor heeft u 7 parkeerplaatsen ter beschikking.

Onder c.q. naast deze kantoorruimten wordt door ons kantoor ook een bedrijfshal van ca. 1.212 m2 met gebruik van drie laaddocks aangeboden. Het geheel is ook in combinatie te huur.

Ligging:
De kantoorruimten liggen op een gunstige locatie op industrieterrein Feithenhof in Nunspeet. Feithenhof is goed bereikbaar en ligt op korte afstand van de Rijksweg A28 (Amersfoort-Zwolle) en het NS-station. Verder zijn voorzieningen zoals winkels en het centrum op enkele minuten afstand.

Voorzieningen:
• Cv-combiketel (Nefit);
• Airco;
• Alarminstallatie;
• Serverkast.

Bestemming:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Nunspeet west" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". De bestemmingsplanregels zijn op te vragen bij Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting.

Vloeroppervlak:
Totaal ca. 471 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond en verdieping.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal twee (02) jaar.

Huurprijs:
€ 45.000,- per jaar, exclusief G/W/E.

Levering en diensten:
G/W/E verrekend verhuurder op narekening op basis van het aantal gehuurde M2’s.

Omzetbelasting:
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding:
Per direct.

Optie-/voortzettingstermijn:
In overleg.

Omzetbelasting:
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

Contract:
ROZ-huurcontract voor kantoor- en bedrijfsruimte, versie 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bijzonderheden:
Het hierbij aangebodene wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door eigenaar.

Disclaimer:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
45.000 per jaar  
Aanvaarding
Direct  
Status
Beschikbaar  
Bouw
Type object
Kantoorruimte  
Bouwjaar
1994  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte
471 m2  
In units vanaf
144  
Aantal verdiepingen
2  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Goed  
Onderhoud buiten
Goed  
1 / 54 foto's
Plattegrond
Video