Dorpsstraat 23 in Nunspeet

500.000 k.k.
Verkocht
34 foto's
plattegrond
Omschrijving
Te koop aangeboden: royale winkel met ontwikkelingsmogelijkheden op A1-locatie in dorpscentrum Nunspeet.

Op een fantastische A1 locatie in hartje centrum bieden wij u te koop aan deze prachtige WINKELRUIMTE van ca. 240 m2 met frontbreedte van maar liefst 10 meter en een fantastische uitstraling en ligging.

Deze winkelruimte, met praktische indeling en karakteristieke uitstraling en ligt in het wandelgebied van het autovrije centrum van Nunspeet. In deze hoofd-winkelstraat zijn onder andere winkelketens Bruna, Xenos, Primera, The Phone House, gevestigd, alsmede (lokaal) overbekende winkels, zoals Bakkerij van Dongen en Osinga kantoor-/boekhandel.
Bovendien beschikt de winkel over een zij-entree en een royale verdieping, perfect voor bevoorrading en opslag van voorraden.

De verdieping van ca. 153 m2 is te gebruiken als kantine, kantoorruimte, of gewoon voor voorraadopslag. Tevens is het pand nog voorzien van een kelder ter grootte van ca. 17 m2.

Binnen het bestemmingsplan mag op de verdieping gewoond worden. Hier bestaat dus de mogelijkheid woongelegenheid te creëren.

INDELING:

De entree van de winkelruimte is voorzien van automatische schuifdeuren met daarboven een heater. De vloer is thans afgewerkt met laminaat en het plafond door middel van een systeemplafond met inbouwverlichting. Tevens in plafond aangebracht een tweetal heaters en een tweetal airco-units. Achter in het winkelgedeelte aan linker- en rechterzijde nog een tweetal inpandige magazijnruimten.

Zoals gemeld is de winkel tevens bereikbaar door middel van een zij-entree (personeelsingang). Hier betreedt u een hal waar geplaatst een toiletruimte, kitchenette en trapopgang naar verdieping.

De royale verdieping is uitermate geschikt voor opslag van voorraden. Thans is deze ingedeeld in een aantal separate ruimten, waarvan 1 dienst doet als kantine/personeelsruimte.

Tevens is het pand uiteraard voorzien van een dagkeuken en toiletruimte. Airco aanwezig.

BESTEMMING:
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan Nunspeet centrum. Detailhandel, lichte horeca, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen vallen binnen het bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
€ 500.000,- k.k.

OPLEVERING
Vrij van huur.

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend..
Kenmerken
Overdracht
Prijs
500.000 k.k.  
Aanvaarding
Direct  
Status
Verkocht  
Bouw
Type object
Winkelruimte  
Bouwjaar
1949  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte
405 m2  
Aantal verdiepingen
2  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Redelijk  
Onderhoud buiten
Redelijk  
1 / 34 foto's
Plattegrond