Dorpsstraat 33 in Nunspeet

32.500 per jaar
14 foto's
plattegrond
video
Omschrijving
Uniek aanbod: compleet gerenoveerde en verduurzaamde winkelruimte van in totaal ca. 112 m2 op een toplocatie in het centrum van Nunspeet!

ALGEMEEN:
Deze winkelruimte ligt op één van de beste locaties in het Nunspeetse winkelcentrum. De winkel ligt recht voor het marktplein en daarmee in het wandelgebied van het autovrije centrum. Het Nunspeetse dorpscentrum wordt druk bezocht door inwoners die lokaal en in omliggende dorpen wonen. Daarnaast is Nunspeet populair bij toerisme, en zijn er in de zomer tal van terrassen en evenementen te vinden.

Deze voormalige Jamin-winkel is recent volledig gerenoveerd opgeleverd en is spoedig te betrekken. De winkelruimte kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, waaronder detailhandel, lichte horeca en dienstverlening.

OBJECT:
De winkel heeft een frontbreedte van 8 meter en is toegankelijk middels dubbele, openslaande deuren. Aan de voorzijde is een open winkelruimte van ca. 8 x 10,65 M gelegen met daarachter opslagruimte. Aan de achterzijde zijn tevens een pantry en toiletruimte te vinden.

De winkel is aan de achterzijde voorzien van een eigen parkeerplaats en bevoorrading aan de achterzijde is mogelijk.

BESTEMMING:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Nunspeet Centrum" en heeft de enkelbestemming "Centrum". De voor ‘Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel;
- lichte horeca;
- dienstverlening;
- maatschappelijke voorzieningen.

VLOEROPPERVLAKTE:
Totaal ca. 112 m² winkelruimte gelegen op de begane grond.

OPLEVERING
Compleet gerenoveerd met gestucte wanden en gipsplafond. Nieuw aangelegde elektra, nieuwe dagkeuken en nieuwe toiletruimte. Compleet nieuwe voorpui met hardhouten pui voorzien van twee openslaande entreedeuren. Het overige is casco en in overleg met verhuurder verder af te werken.

HUURTERMIJN
Vijf (05) jaar.

HUURPRIJS
€ 32.500,- per jaar exclusief omzetbelasting.

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

OPTIE-/VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens vijf (05) jaar.

CONTRACT
ROZ-huurcontract voor winkelruimte, versie 2022 met bijbehorende algemene bepalingen.

WAARBORGSOM
Ter grootte van een kwartaalhuur te vermeerderen met omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

INDEXERING
Jaarlijks conform CPI-Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
32.500 per jaar  
Aanvaarding
Direct  
Status
Beschikbaar  
Bouw
Type object
Winkelruimte  
Bouwjaar
1959  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte
112 m2  
In units vanaf
112  
Aantal verdiepingen
1  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Uitstekend  
Onderhoud buiten
Uitstekend  
1 / 14 foto's
Plattegrond
Video