Eperweg 2 in Nunspeet

15.000 per jaar
3 foto's
plattegrond
video
Omschrijving
In het in aanbouw zijnde nieuwbouwcomplex “Sterrehof”, bestaand uit o.a. 17 luxe koopappartementen (allen verkocht) mogen wij u twee winkelunits aanbieden. De hierbij aangeboden winkelunit is ca. 76 m2 groot, de andere winkelunit (Eperweg 4) is ca. 103 m2 groot.

Beide winkelunits zijn in aanbouw en de verwachte oplevering zal medio maart 2024 plaatsvinden.

Indien gewenst bestaat (vanuit de afbouw) de mogelijkheid om beide winkelunits samen te voegen tot 1 royale winkelruimte van 179 m2. De winkelunits zijn uiteraard ook zeer geschikt voor kantooractiviteiten/baliefuncties en liggen op een pracht zichtlocatie. Het betreft zeer representatieve winkelruimte met een totaal winkelfront van ca. 25 m1.

Ligging:

De nieuw te realiseren winkelruimten zijn gelegen op een A-locatie, aan de rand van het Nunspeetse dorpscentrum. Een levendig centrum met zeer goede winkelvoorzieningen waaronder de bekende landelijke winkelketens. Nunspeet ligt centraal in Nederland, tussen Zwolle en Harderwijk, en is goed bereikbaar middels de A28. Bovendien heeft Nunspeet een eigen NS station.

Oppervlakten:
Oppervlakte winkelunit 1: 75,67 m2
Oppervlakte winkelunit 2: 103.17 m2

Technisch:
De 2 winkelruimten worden als volgt (standaard) afgewerkt:

Vloer voorzien van een cementdekvloer. Wanden geheel glad afgewerkt. Plafond voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, of afgeschilderd betonplafond.

Verder zullen de winkelruimten voorzien worden van een installatie m.b.t. luchtbehandeling (verwarmen en koelen). Uiteraard zullen er voldoende aansluitpunten elektra in de wanden worden aangebracht en loze leidingen t.b.v. alarminstallatie.
Keuken en sanitaire voorzieningen dienen desgewenst door de huurder zelf worden aangebracht.

Bestemming:
Ter plaatse vigeert het bestemmingsplan Nunspeet Centrum. Detailhandel, lichte horeca, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen vallen binnen het bestemmingsplan.

HUURSOM:
winkelunit 1: € 15.000,-- per jaar excl. BTW
winkelunit 2: € 20.000,-- per jaar excl. BTW

HUURTERMIJN
Vijf (05) jaar.

OPTIE-/VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens vijf (05) jaar.

CONTRACT
ROZ-huurcontract voor winkelruimte, versie 2022 met bijbehorende algemene bepalingen, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

WAARBORGSOM
Ter grootte van een kwartaalhuur te vermeerderen met omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

INDEXERING
Jaarlijks conform CPI-Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
15.000 per jaar  
Aanvaarding
In overleg  
Status
Beschikbaar  
Bouw
Type object
Winkelruimte  
Bouwjaar
2023  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte
76 m2  
In units vanaf
76  
Aantal verdiepingen
1  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Goed  
Onderhoud buiten
Goed  
1 / 3 foto's
Plattegrond
Video