Kering 2-ong in Nunspeet

Prijs op aanvraag
5 foto's
Omschrijving
Op misschien wel de mooiste zichtlocatie op bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet mogen wij u een bedrijfsunit aanbieden. De bedrijfsunit is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op een prominente hoekkavel en de bedrijfsunit beschikt over twee eigen parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Het bedrijfsverzamelgebouw is omstreeks 2020 gebouwd en voldoet aan alle duurzaamheidseisen. Hierdoor kan de bedrijfsunit op eenvoudige wijze worden verwarmd met bijvoorbeeld vloerverwarming. Beneden beschikt de unit over werk-/opslagruimte met krachtstroom en boven over een toilet, pantry en voorbereiding op vloerverwarming.

Ligging:
De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein ‘De Kolk’ in Nunspeet. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een mix van grotere en kleinere bedrijven op een modern en mooi aangelegd bedrijventerrein.
Het bedrijfsverzamelgebouw ligt op een prominente hoekkavel waarbij de hierbij aangeboden bedrijfsunit aan de zichtkant is gelegen.

Voorzieningen:
- Meterkast;
- Wandcontactdozen op beide verdiepingen;
- Krachtstroom;
- Toilet op de verdieping;
- Pantry op de verdieping;
- Voorbereiding op vloerverwarming.

Bestemming:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Actualisatie De Kolk" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". De voor “Bedrijventerrein” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Bedrijven in de categorieën 1 tot en met 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Aanvaarding:
In overleg.

Koopprijs:
Prijs op aanvraag.

Huurprijs:
Prijs op aanvraag.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Optie-/voortzettingstermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Contract:
ROZ-huurcontract voor winkelruimte en andere bedrijfsruimte, versie 2022 met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bijzonderheden:
Het hierbij aangebodene wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door eigenaar.

Disclaimer:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
Prijs op aanvraag  
Aanvaarding
In overleg  
Status
Beschikbaar  
Bouw
Type object
Bedrijfsruimte  
Bouwjaar
2020  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte bedrijfshal
113 m2  
Oppervlakte totaal
113 m2  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Uitstekend  
Onderhoud buiten
Goed  
1 / 5 foto's