Stationslaan 32-34 in Nunspeet

48.000 per jaar
Verhuurd
56 foto's
plattegrond
video
Omschrijving
In misschien wel Nunspeets meest karakteristieke pand, bieden wij u deze riante kantoorruimte aan. Wanneer u zoekt naar een combinatie van karakter, veel (250 m2) kantoorruimte en eigen parkeergelegenheid stopt hier uw zoektocht.

ALGEMEEN:
De Stationslaan in de doorgaande weg die vanaf het treinstation naar het centrum van Nunspeet leidt. Villa Stationslaan 32-34 is aan de Stationslaan zonder twijfel het meest karakteristieke pand, en springt direct in het oog. De kantoorruimten die u hier worden aangeboden zijn dan ook een unieke kans om u in het Nunspeetse centrum te vestigen in een pand die klasse en karakter uitstraalt.

De u aangeboden kantoorruimte is in totaal ca. 250 m2 groot en bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vindt u zes afzonderlijke werkruimten waarvan één ruimte in gebruik is als dagkeuken. Het is op eenvoudige wijze mogelijk om deze dagkeuken/kantine weer in gebruik te nemen als kantoorruimte, en ook is het mogelijk om werkruimten onderling met elkaar te verbinden om een open structuur te krijgen. Op de eerste verdieping is tevens een toilet aanwezig.

Eén van de werkruimten op de eerste verdieping heeft middels openslaande deuren toegang tot een riant balkon van ca. 20 m2. Op dit balkon kijkt u uit op de keurig aangelegde tuin naast het kantoorpand, gemeentelijk groen en de Stationslaan. Het balkon is gelegen op het zuidwesten, waardoor u hier ’s ochtends en ‘s middags kunt genieten van de zon.

De tweede verdieping bestaat uit een riante werkruimte en een vergaderruimte. Ook hier is het mogelijk om de vergaderruimte als kantoor te gebruiken, zodat hier met een groot aantal mensen gewerkt kan worden.

Het terrein rondom het kantoorpand is keurig aangelegd en wordt goed onderhouden. Op het achterterrein heeft u de beschikking over parkeergelegenheid, welke wordt gedeeld met de gebruikers van de benedenverdieping.

INDELING:
Wanneer u de auto op het achterterrein heeft geparkeerd, loopt u over het grind naar de entree. Kijkend naar dit kantoorpand vallen de karakteristiek details op en is goed zichtbaar dat het pand in 2006 door de eigenaar grondig is gerenoveerd.

Via de entree loopt u door een tweetal deuren naar de centrale hal op de begane grond. De hal is imposant en u kijkt tegen de trappartij aan die naar de kantoorruimten op de verdieping leidt. De hal op de begane grond geeft tevens toegang tot de werkruimten van uw onderburen.

Via de trappartij komen we in de overloop op de eerste verdieping. De overloop loopt over de hele lengte van de eerste verdieping en geeft toegang tot de zes werkruimten, het toilet en de deur naar de trapopgang richting de tweede verdieping. Ook boven is het keurig afgewerkt en met oog voor detail gerenoveerd.

De werkruimten op de eerste verdieping bieden allen ruimte voor meerdere bureaus, en zowel links als rechts van de overloop zijn alle werkruimten met elkaar te verbinden. De ramen op de verdieping bieden zicht op de groene omgeving waarin het kantoorpand zich bevindt, en aan de voorkant is er zicht op de Stationslaan.

Via de trap komen we op de tweede verdieping. De tweede verdieping bestaat uit een vergaderruimte en een werkruimte, welke van elkaar worden gescheiden door een glazen wand. Dit zorgt voor een open structuur. In totaal is de hierbij aangeboden kantoorruimte ca. 250 m2 groot, en multifunctioneel inzetbaar.

GESCHIEDENIS:
Villa Stationslaan 32-34 is in 1900 in opdracht van architect C.H.J. Gaijmans als woonhuis met bediendenwoning voor hem en zijn vrouw gebouwd. De eerste steen werd gelegd door het 3-jarige zoontje van de aannemer. Na het overlijden van architect Gaijmans werd de villa verkocht als huisvesting voor de Gereformeerde Gemeente kerk. De naastgelegen woning werd verhuurd. Nadat de kerk grotere huisvesting kreeg, werd de villa verhuurd aan Kitty van der Mijll Dekker die er een handweverij in begint.

In 1996 is de villa met tuin verkocht aan de gemeente Nunspeet met de bestemming het te slopen. Deze sloop vond echter niet plaats, en het pand werd lange tijd zakelijk verhuurd. In 2003 is de villa op de monumentenlijst geplaatst en in 2005 werd het pand aangekocht door de huidige eigenaar, die het volledig heeft gerestaureerd tot kantoorvilla.

BESTEMMING:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Nunspeet centrum" en heeft de enkelbestemming "Centrum". De voor “Centrum” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Detailhandel;
- Lichte horeca;
- Dienstverlening;
- Maatschappelijke voorzieningen.

VLOEROPPERVLAKTE:
Totaal ca. 250 m2 kantoorruimte gelegen op de eerste en tweede verdieping.

HUURTERMIJN
In overleg, minimaal twee (02) jaar.

HUURPRIJS
€ 48.000,- per jaar, exclusief G/W/E.

SERVICEKOSTEN
€ 85,- per maand.

AANVAARDING
Per direct.

OPTIE-/VOORTZETTINGSTERMIJN
In overleg.

CONTRACT
ROZ-huurcontract voor kantoorruimte, versie 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

WAARBORGSOM
Ter grootte van twee maanden huur.

INDEXERING
Jaarlijks conform CPI-Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.
Kenmerken
Overdracht
Prijs
48.000 per jaar  
Aanvaarding
In overleg  
Status
Verhuurd  
Bouw
Type object
Kantoorruimte  
Bouwjaar
1900  
Bouwvorm
Bestaande bouw  
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte
250 m2  
In units vanaf
250  
Aantal verdiepingen
2  
Onderhoud
Onderhoud binnen
Uitstekend  
Onderhoud buiten
Uitstekend  
1 / 56 foto's
Plattegrond
Video